EL SOCI AL CENTRE

EL SOCI AL CENTRE

EL SOCI AL CENTRE D’UNA GRAN FAMÍLIA

Quan tornem a funcionar amb total normalitat, tindrem el repte d’omplir de nou el Camp Nou. Això sí, amb més barcelonistes que turistes; un estadi ple de gom a gom de caliu i ambient blaugranes cada partit, perquè en la nostra autenticitat rau la nostra força, i la nostra força són els barcelonistes. Només fent que torni el soci al centre de la nostra família superarem el reptes que tenim al davant.
Fa dotze anys que el club ha estat incentivant, o sigui donant-los diners, els socis abonats per tal que no anessin al Camp Nou. Què estem fent? Una política desencertada que, finalment, ha refredat les grades per l’obsessió de facturar al màxim fins a esgotar el model. Un altre error que podrem rectificar ràpidament amb un benefici social, un ambient extraordinari i un augment de fins a 80 milions (rècord) de taquillatge.
És tan senzill com posar el soci al centre de la gestió; el soci autèntic, el que fa servir l’abonament gairebé sempre, el soci en llista d’espera, el soci de la Graderia d’Animació, el nostre Senat i els Penyistes.
Al contrari del que s’ha fet fins ara, volem incentivar que es vagi a l’Estadi, i aprofitar que la mitjana d’ocupació és de 77.000 persones perquè hi pugui entrar tothom, sobretot aquells que viuen el Barça intensament. Hi ha localitats de sobres si es gestionen correctament. Amb una reserva per als socis de la llista d’espera, els usuaris del carnet infantil i els penyistes, es poden reservar un bon nombre d’entrades a un preu més elevat, com fins ara. De nou, una gestió enfocada en la racionalització dels nostres mateixos recursos, que són molts i de molt bona qualitat.
El Seient Lliure està per ajudar, no per allunyar-nos del Camp Nou.
Com més apreciat sigui un seient al Camp Nou, més valor li donarem tots, i també els compradors. No pagaran només per veure un gran espectacle al terreny de joc, sinó també per viure una atmosfera increïble i irrepetible a cap altre estadi: l’atmosfera d’un club autèntic que té un model únic al món, atès que la resta dels grans equips són empreses o marques en mans d’interessos econòmics.
El soci és el centre de la nostra proposta; i el soci autèntic gaudirà d’avantatges, ja que a partir d’ara s’aplicaran criteris de ponderació per a la tornada al Camp Nou si hi ha limitacions, com també per a les finals i els grans desplaçaments. És reconèixer a tants i tants que viuen el Barça les 24 hores del dia, a banda d’invitar la resta a també fer pinya i a donar valor a aquest bé tan escàs que és ser soci i abonat del FC Barcelona.
El soci també ha de ser el protagonista de Barça TV, del debat, de la diversitat, perquè les opinions dels socis són l’origen de la nostra grandesa des que, ara fa més d’un segle, els besavis del barcelonisme van convertir Canaletes en punt de trobada, tertúlies i vives discussions entre culers passionals. Que seria de nosaltres sense aquesta afició tan nostrada i tan blaugrana de remirar-ho tot, polemitzar i exigir perfeccionar allò que tenim per acabar abraçats quan fem un gol cada diumenge!
Millorar la qualitat dels desplaçaments, sobre tot el preu de l’entrada, així com els processos democràtics per tal que siguin el Síndic del Soci i la Comissió Econòmica, independents de la directiva, els que triïn, són algunes de les nombroses fites, grans i petites, pendents, totes importants. En família, com sempre, entre consocis i barcelonistes, seguirem fent gran el Barça i la nostra història.

VISCA EL BARÇA!

#fidelsalbarça