FINALMENT TINDREM ESPAI BARÇA

FINALMENT TINDREM ESPAI BARÇA

Al Barça que construïm no busquem excuses per evitar el compromís de fer l’Espai Barça ni tampoc creiem que és la fi del món. Tot el contrari, som el club més gran perquè davant aquesta adversitat creixerem i en sortirem encara més forts. D’entrada, cal invertir l’espiral d’endeutament i generació d’ingressos per atendre despeses i inversions prèviament compromeses i racionalitzar els costos sobre el volum d’ingressos. El club hauria de dotar una reserva voluntària i fins i tot recollir-la als estatuts, per tal de ser forts i independents econòmicament. Socialment tots els barcelonistes ens hem d’implicar, sobretot augmentant la nostra presència al Camp Nou per donar suport a l’equip i els jugadors de la nova generació, que no ho tindran fàcil.

Si hem de buscar quelcom de positiu en el retard de l’Espai Barça aquest és la inversió de temps en presentar un projecte finalment perfecte i possible, de sostenibilitat, consensuat i a plena satisfacció dels interessos dels nostres veïns, del barri, de la ciutat, del nostre Club, el FC Barcelona, i per descomptat dels nostres socis i aficionats.

L’Espai Barça ha acabat sent un projecte d’una increïble força arquitectònica, original, dinàmica, i eficient com a resultat de les aportacions dels millors tècnics i enginyers del món. Tots ells al servei de la sensibilitat barcelonista, l’hospitalitat de Catalunya i la bellesa única del nostre entorn mediterrani.

Des del principi va ser una iniciativa assentada en la voluntat de tots i en la transversalitat barcelonista des que a la primavera de 2014 es va sotmetre a criteri dels socis del FC Barcelona la dimensió, objectius, pressupost i finançament de l’Espai Barça, també definit llavors com un projecte de ciutat i de país.

Cal recordar que el 5 d’abril de 2014 els legítims propietaris del FC Barcelona van donar llum verda a la transformació més gran de la seva centenària història amb el 72% dels vots favorables.

No és tard, al contrari, per començar, ara sí, el compte enrere de l’Espai Barça. Han estat la paciència dels nostres socis, al costat de la ferma voluntat i compromís de l’Ajuntament de Barcelona els que asseguren l’èxit d’aquesta meravellosa aventura. El temps pot ser que hagi estat jugant a favor de l’Espai Barça.

Deja una respuesta